KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: O nas

Ważne! Publikacja list dzieci przyjętych i nieprzyjętych oraz postępowanie odwoławcze w rekrutacji do Przedszkola

W piątek 22 maja br. w przedszkolach i szkołach podstawowych  (również na stronach internetowych tych placówek) zostaną wywieszone listy kandydatów przyjętych i nieprzyjętych. Informacja ta będzie również dostępna w systemie rekrutacyjnym, po zalogowaniu się na koncie dziecka.

WAŻNE! KOLEJNY ETAP REKRUTACJI DO PRZEDSZKOLI

Szanowni Państwo zamieszczamy informacje dotyczące kolejnego etapu rekrutacji do przedszkoli. Listy zakwalifikowanych i niezakwalifikowanych dzieci...

Ważne instrukcje warto stosować!

Szanowni Państwo. GIS wydał szczegółowe wytyczne przeciwepidemiczne dla przedszkoli, oddziałów przedszkolnych w szkole podstawowej i innych form wychowania przedszkolnego oraz instytucji opieki nad dziećmi w wieku do lat 3.

Zawieszenie pracy przedszkola w okresie od 6 maja 2020r. do 15 maja 2020r.

Szanowni Państwo. Informuję, że na podstawie § 18 ust. 2 rozporządzenia MEN z dnia 31 grudnia 2002 r.  w sprawie bezpieczeństwa i higieny w publicznych i niepublicznych szkołach i placówkach.....

Aktualne wytyczne przeciwepidemiczne GIS

Aktualne wytyczne przeciwepidemiczne Głównego Inspektora Sanitarnego z dnia 4 maja 2020 r. dla przedszkoli, oddziałów przedszkolnych w szkole podstawowej i innych form wychowania przedszkolnego oraz instytucji opieki nad dziećmi w wieku do lat 3.

List prezydenta m. st. Warszawy do Rodziców

Szanowni Państwo, prosimy o zapoznanie się z treścią listu prezydenta m.st. Warszawy skierowanego do rodziców dzieci w sprawie decyzji o otwarciu przedszkoli.

Zmiany w dyżurach wakacyjnych w przedszkolach.

Uwaga Ze względu na brak możliwości określenia zakresu oraz terminów obowiązywania ograniczeń związanych z zasadami bezpieczeństwa wynikającymi z zagrożenia epidemicznego, podjęto decyzję o zmianie organizacji pracy przedszkoli i oddziałów przedszkolnych

Zwiedzanie przez klikanie… - dlaczego nie?

Kochane Przedszkolaki, Drodzy Rodzice! Czy pobyt w domu zatem oznacza zupełny brak możliwości zwiedzania??? Otóż… oczywiście, że… NIE!!! :) Zapraszamy bardzo serdecznie wszystkich do zwiedzania Warszawy poprzez....

Zaproszenie dla dzieci z Teatru Dramatycznego w Warszawie

Dzień dobry, Wychodząc naprzeciw zaistniałym okolicznościom, z początkiem kwietnia wystartowaliśmy z repertuarem online.

Z kamerą wśród zwierząt w lasach Warszawy

Zachęcamy do oglądania nagranych obserwacji zwierząt z Centrum Edukacji Leśnej w Powsinie. Często uczestniczymy w warsztatach przyrodniczych prowadzonych w Centrum, a nagrane przez przyrodników ukrytą kamerą filmy, pokazują zwierzęta, które żyją tak niedaleko nas