KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

O nas

Rwanie papieru

24.12.2020
Rwanie papieru

Rwanie papieru

24.12.2020

W dniu, kiedy dzieci dostają zapakowane w kolorowy papier i wstążki, prezenty od Mikołaja czy elfów, to świetna okazja do ćwiczenia rąk maluchów. Wystarczy tylko, aby dziecko samo otworzyło prezent, rozdzierając papier.

Mycie naczyń

23.12.2020
Mycie naczyń

Mycie naczyń

23.12.2020

Czynności domowe to wspaniała okazja do pracy rąk. Tym razem nasze Motyle pokazują, że mycie naczyń może być wspaniałą zabawą i nauką....

Życzenia świąteczne

Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzeniaskładamy serdeczne życzenia przede wszystkimzdrowia, miłości i ciepła rodzinnego.Niech Nowy Rok 2021 przyniesie wszelką pomyślnośći pozwoli na spełnienie najskrytszych marzeń.Dyrektor i Pracownicy Przedszkola Nr 59 w Warszawie

Pora na śnieg

22.12.2020
Pora na śnieg

Pora na śnieg

22.12.2020

Małe rączki czują się doskonale bawiąc się różnymi masami plastycznymi. Lepiąc, ugniatając i tworząc różnego rodzaju kształty ćwiczą swoje rączki....

Zabawy sensoryczne

Rozwój sensoryczny jest niezmiernie ważny w rozwijaniu się naszych dzieciaków. Mam dla Państwa propozycje jak połączyć rozwój sensoryczny i terapię ręki...