KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

O nas

Święto Niepodległości

Kochane Przedszkolaki, Drodzy Rodzice. 11-go listopada obchodzimy Święto Niepodległości. Z tej okazji zapraszamy serdecznie do obejrzenia filmu :)

Podziękowanie :)

Wszystkim Przedszkolakom i Rodzicom serdecznie dziękujemy za każdy miły gest, ciepłe słowa i wsparcie okazane z okazji Dnia Komisji Edukacji Narodowej, jak również za Państwa zaangażowanie i miłą współpracę każdego dnia :)

Wielka Zbiórka Książek

Kochane Przedszkolaki! Drodzy Rodzice naszych Przedszkolaków! W tym roku również nasze przedszkole bierze udział w Wielkiej Zbiórce Książek! Dziękujemy za wszystkie książki już przyniesione ❤Zachęcamy wszystkich do wsparcia akcji!

List Prezydenta m.st. Warszawy do rodziców dzieci i uczniów warszawskich przedszkoli i szkół

Przekazujemy Państwu list prezydenta m.st. Warszawy skierowany do rodziców dzieci i uczniów warszawskich przedszkoli i szkół. Zapraszamy do zapoznania się z listem, który znajdziecie Państwo poniżej, w załączniku.

List Ministra Edukacji Narodowej z okazji rozpoczęcia roku szkolnego 2020/2021

Szanowni Państwo, Dyrektorzy i Nauczyciele, Drodzy Uczniowie i Rodzice, wkrótce rozpoczniemy nowy rok szkolny 2020/2021. Po kilkumiesięcznej przerwie uczniowie i nauczyciele wrócą do szkół i swoich codziennych obowiązków. Decyzję o przywróceniu zajęć stacjonarnych podjęliśmy po wielu rozmowach i konsultacjach...